Noaberkermis

OCW presenteert: Noaberkermis. Een dorpsfeest zonder kermis, is geen dorpsfeest. Het OCW wil er ook zijn voor de (basisschool)jeugd, de kermis dus voor ons onmisbaar. 

In samenspraak met Gemeente Dinkelland is de Noaberkermis opgericht. Eén kermis voor de ‘verzorgingskern’ Weerselo en (vooral) omstreken. Om hier een succes van te maken hebben we de jeugd uit Reutum, Fleringen, Deurningen, Saasveld en Rossum nodig en natuurlijk hun ouders. 

Basisschoolkinderen
Voor basisschoolkinderen (elk kind, in de leeftijdscategorie 4 tot 12 jaar) in de dorpen Deurningen, Rossum, Saasveld, Reutum, Fleringen en Weerselo ontvangen via de scholen muntjes voor vrijdraaien!

Muntjes zijn in te leveren vanaf vrijdag 31 mei vanaf 16.30 tot zondag 2 juni 16.00 uur.

*Gaat jouw kind naar een school buiten de genoemde basisscholen in de genoemde dorpen, bijvoorbeeld naar speciaal onderwijs? En wil hij/zij ook vrijdraaien bij de Noaberkermis? Marion Baalhuis ontvangt graag een mailtje met NAW, adres en school gegevens via: info@ocweerselo.nl

Dirkie

De mascotte van de Noaberkermis. 

Eind april 2024 is Dirkie ontwaakt uit een slaap van 22 jaar. Bij de oprichting van Gemeente Dinkelland in 2002 is deze mascotte bedacht. Met toestemming van de Wethouder is het originele pak overgedragen aan het OCW/Noaberkermis. 

 

Logo OCWeerselo Wit

Contact

Oranje Comite Weerselo
Erve Spikkert 14A
7595 XS Weerselo

Email:
secretariaat@ocweerselo.nl