Welkom op de website van het Oranje Comité Weerselo!

Wij zijn een groep gezellige vrijwilligers uit het mooie dorp Weerselo in Twente. Ons doel? Het dorp levendig en gezellig houden door het hele jaar heen. We houden van onze tradities en van het samenbrengen van mensen.

Wat doen we zoal? Nou, een heleboel! We beginnen het jaar met het knusse paasvuur en als de lente aanbreekt, is het tijd voor Koningsdag – dan kleurt het hele dorp oranje en is er van alles te doen voor jong en oud. Op 4 mei staan we samen stil bij Dodenherdenking, een belangrijk en respectvol moment voor ons allemaal. Zodra de zomer eraan komt, organiseren we de driedaagse dorpsfeesten. Dat is echt het hoogtepunt van het jaar, met muziek, spelletjes, lekker eten en drinken, kermis en natuurlijk heel veel gezelligheid. En als het jaar bijna om is, zorgen we voor een warm welkom voor Sinterklaas en zijn Pieten. Dat is elk jaar weer een feest voor de kinderen.

Lijkt het je ook leuk om hier onderdeel van uit te maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via secretariaat@ocweerselo.nl

Klik op de button om te zien wie er in het bestuur zit en welke commissies er zijn binnen het Oranje Comite Weerselo.

Logo OCWeerselo Wit

Links

Contact

Oranje Comite Weerselo
Stadtlohnallee 31
7595 BS Weerselo

Email:
secretariaat@ocweerselo.nl